Aanbod

Ik geef mindfulness, individuele begeleiding en compassietraining in Amsterdam. Hieronder staan de startdata van de cursussen. Interesse of meer informatie? Neem contact op via het formulier of stuur een berichtje naar 06-29057755.

Mindfulness in Amsterdam Oost, maart 2021

Persoonlijke groei vraagt om persoonlijk leiderschap. Durven vertragen en contact maken met wat er nu, op dit moment, gebeurt. En vanuit daar vrij kiezen in hoe je handelt. Mindfulness helpt je daarbij. Je ontwikkelt een open houding naar jezelf, klanten/opdrachtgevers en collega’s. Je leert jezelf op een nieuwe manier kennen, waardoor je jouw stuur meer in handen kunt nemen.

Woensdag 3 maart 2021 start een nieuwe 8-weekse Mindfulness training. In een kleine groep, met voldoende onderlinge afstand, op een centrale locatie in de Watergraafsmeer in Amsterdam.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2½ uur, en een stiltedag. Tijdens de training zullen we vooral veel oefenen. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan de integratie in je werk en je persoonlijk leven. Ook thuis oefen je, dagelijks 45 minuten, met geluidsfiles en een werkboek. Voorafgaand aan de training hebben we een intakegesprek, waarin we jouw doelstellingen en motivatie bespreken.

Woensdagavond van 19:00 tot 21:30, in de Watergraafsmeer (Amsterdam).

Data: 3, 10, 17, 24 en 31 maart, 7, 14 en 21 april en een stiltedag op zondag 11 april. Omdat ik graag wil dat mindfulness voor iedereen bereikbaar is, zijn de kosten slechts € 150.

Compassietraining

Info en data volgen. Op dit moment al wel mogelijk op individuele basis!

Individuele begeleiding

Naast de cursussen geef ik ook individuele begeleiding. Voor als je vragen hebt op het gebied van werk, opvoeding of relaties of gewoon de wens hebt om je persoonlijk of spiritueel te ontwikkelen. Uitgangspunt daarbij is altijd dat alles wat je nodig hebt al aanwezig is. Samen onderzoeken we mogelijk terugkerende gedachten en patronen die je belemmeren. We benaderen deze patronen liefdevol en met respect – ze zijn ooit ontstaan vanuit wijsheid. Door zo jezelf te ‘ont-dekken’ kun je meer en meer aan je eigen stuur gaan staan.

You can’t stop the waves, but you can learn to surf  –  Jon Kabat-Zinn